Autoflowering zaden

Autoflowering cannabis zaden zijn eenvoudig op te kweken en leveren je gemakkelijk een mooie oogst op. Ideaal voor de beginnende kweker maar ook de meer ervaren kweker ziet het voordeel wel in van deze zelfbloeiende cannabis zaden. Met een minder warm klimaat en korte zomers, zoals hier in Nederland zijn deze zaden zeer geschikt voor elke buitenkweker, ervaren of minder ervaren. Meerdere kweekronden behoren nu ook buiten tot de mogelijkheden.
Voordelen van de autoflowering zadenHet allergrootste voordeel van deze zaden is dat wanneer de plant volgroeid is het automatisch in de bloei schiet. Het is niet afhankelijk van het wachten op minder zonlicht, het aantal zonuren heeft op de autoflowering wiet zaden simpelweg geen effect. Ook eventuele lichtvervuiling in de nachturen heeft nauwelijks tot geen effect op deze geweldige zaden, hetzelfde geldt voor eventuele afwijkingen in de periodes van donker en licht. Uiteraard kun je bij binnenkweek het achttien-uurs daglicht principe blijven hanteren bij de bloei maar is dus niet langer noodzakelijk. Het omzetten naar twaalf-twaalf behoort dan dus ook tot de verleden tijd.
Hoe is het autoflowering principe mogelijk? Deze zelfbloeiende cannabis zaden komen voort uit een unieke kruising van een Sativa of Indica met de Ruderalis plant. De laatste zorgt voor de unieke eigenschappen van deze autoflowering wiet zaden. De Ruderalis plant groeit oorspronkelijk in koudere gebieden dan de Sativa en Indica planten en hebben daardoor minder tijd om te bloeien. De plant heeft hierop een ‘interne klok’ ontwikkeld en zet zichzelf na zo’n twee, drie weken zelf in bloei. De opbrengst van de Ruderalis plant is doorgaans wat minder, vandaar de kruising met een Sativa of Indica!

Alle 13 resultaten

NL Kwaliteit

100% Pure Genetics

Betaalbaar

Unieke soorten

Uitstekende service