Autoflowering cannabis zaden zijn eenvoudig op te kweken en leveren je gemakkelijk een mooie oogst op. Ideaal voor de beginnende kweker maar ook de meer ervaren kweker ziet het voordeel wel in van deze zelfbloeiende cannabis zaden. Met een minder warm klimaat en korte zomers, zoals hier in Nederland zijn deze zaden zeer geschikt voor elke buitenkweker, ervaren of minder ervaren. Meerdere kweekronden behoren nu ook buiten tot de mogelijkheden.
Voordelen van de autoflowering zadenHet allergrootste voordeel van deze zaden is dat wanneer de plant volgroeid is het automatisch in de bloei schiet. Het is niet afhankelijk van het wachten op minder zonlicht, het aantal zonuren heeft op de autoflowering wiet zaden simpelweg geen effect. Ook eventuele lichtvervuiling in de nachturen heeft nauwelijks tot geen effect op deze geweldige zaden, hetzelfde geldt voor eventuele afwijkingen in de periodes van donker en licht. Uiteraard kun je bij binnenkweek het achttien-uurs daglicht principe blijven hanteren bij de bloei maar is dus niet langer noodzakelijk. Het omzetten naar twaalf-twaalf behoort dan dus ook tot de verleden tijd.
Hoe is het autoflowering principe mogelijk? Deze zelfbloeiende cannabis zaden komen voort uit een unieke kruising van een Sativa of Indica met de Ruderalis plant. De laatste zorgt voor de unieke eigenschappen van deze autoflowering wiet zaden. De Ruderalis plant groeit oorspronkelijk in koudere gebieden dan de Sativa en Indica planten en hebben daardoor minder tijd om te bloeien. De plant heeft hierop een ‘interne klok’ ontwikkeld en zet zichzelf na zo’n twee, drie weken zelf in bloei. De opbrengst van de Ruderalis plant is doorgaans wat minder, vandaar de kruising met een Sativa of Indica!

Toont alle 13 resultaten

Kera Amnesia AUTO

Vanaf: 8,95

Amnesia AUTO is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft onze Auto Amnesia een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.

Kera Bubblegum AUTO

Vanaf: 7,95

Bubblegum autoflowering Wiet Zaden zijn de basis van een plant die zich zal ontwikkelen tot een zeer prettige en harsige wiet die bekend staat om zijn subtiele en zoete geur smaak die de associatie zal oproepen van kauwgom. Het is een automatisch bloeiende plant die het goed doet in een warmte en zonnige klimaat, maar ook geschikt is voor de binnenteelt.

Kera Crazy Bud AUTO

Vanaf: 6,95

Crazy Bud AUTO staat bekend als een leuke, eenvoudige en kleine plant met een sterke en ontspannende smoke. Ze kan echt overal gekweekt worden en je hebt er weinig omkijken naar. Ideaal voor beginnende kwekers en kwekers met weinig tijd.

Kera Crazy Mouse AUTO

Vanaf: 6,95

Koop Crazy Mouse auto wiet zaden en kweek heel gemakkelijk je eigen wiet. De plant is zowel binnen als buiten zeer gemakkelijk te kweken en is daardoor al jarenlang een favoriete plant, of je nu veel of weinig kweekervaring bezit.

Kera Critical Auto

Vanaf: 6,45

Critical AUTO is een plant die steeds meer bekendheid krijgt. Ze is in no time uitgegroeid tot de meest geteelde en meest populaire cannabissoort van Spanje. Dit is ook niet gek, want Critical is een soort die werkelijk alles heeft. Een hoge opbrengst, makkelijk te kweken, een korte bloeitijd, een goede smaak en een krachtig effect. Hierdoor is Critical ook de ideale plant voor commerciële kwekers. Deze autoflowering variant van de Critical gaat ook nog eens vanzelf in bloei.

Kera Dutch Power AUTO

Vanaf: 6,95

De Dutch power auto zaadjes zijn van Nederlandse bodem maar hebben haar wortels in Zuid-Afrika liggen. Deze soort ruikt erg sterk in de bloeiperiode en ook de uitwerking is behoorlijk heftig te noemen. Het doet zijn naam eer aan en is een echte power plant, met vrij milde smaak maar een zeer krachtige werking.

Kera Dwarf AUTO

Vanaf: 6,45

Kera Dwarf is vooral erg populair bij beginnende telers, omdat er weinig mis kan gaan. De zoete en ronde smaak van Kera Dwarf AUTO, die normaal gesproken niet bij Indica soorten voorkomt, maakt deze soort uniek.

Kera Greengo Bio Haze AUTO

Vanaf: 8,95

Als je een beetje bekend bent met wiet dan weet je dat de Haze een van de meest populaire soorten is. Wij zijn opzoek gegaan naar de beste variant en hebben de Kera Greengo Bio Haze AUTO ontwikkeld.

Kera Keramatic AUTO

Vanaf: 6,95

Doordat Keramatic AUTO met een Skunk is gekruist, heeft ze een krachtige skunky rook en een hogere opbrengst dan andere autoflowering soorten. Keramatic AUTO is een bijzondere en unieke autoflowering plant en de perfecte soort voor de autoflowering kweker die behoefte heeft aan wat afwisseling.

Kera OG Kush AUTO

Vanaf: 7,95

OG Kush auto wietzaden kopen heeft meerdere voordelen. Deze gefeminiseerde soort is een variant met de kenmerken van Sativa, Indica en Ruderalis. Het geeft een zeer lekkere, zoet ruikende wiet van topkwaliteit, in combinatie met een korte en eenvoudige kweek. Deze variant is de zelf bloeiende versie van de originele Kera OG Kush.

Kera Royal Queen Diamond AUTO

Vanaf: 6,45

Koop Royal Queen Diamond cannabis zaden en ontvang de zelf bloeiende variant van de alom bekende Royal Queen Diamond. Het is een nieuwe variant die snel en gemakkelijk te kweken is en die bijna alle smaakeigenschappen bezit van de originele variant.

Kera White Widow AUTO

Vanaf: 6,95

De White Widow is een echte klassieker. Deze legendarische cannabisplant is er nu ook in de autoflowering variant, uiteraard een kloon van de White Widow in originele vorm. De meest populaire cannabissoort ter wereld is nu dus nog makkelijker te kweken!