Bulk Kera Crazy Mouse – Gefeminiseerd

From: 189,95

Herkomst en populariteit

Amsterdam Cheese is dankzij haar Afghaanse vader één van de meest potente cannabisstammen ter wereld. De samenstelling van deze klassieke soort is 60% Sativa en 40% Indica. Crazy Mouse is erg populair in het Verenigd Koninkrijk, waar de Cheese ook haar oorsprong vindt. Deze soort heeft al meerdere cannabiscups gewonnen en veroverd in razend tempo heel de wereld.end sterke kaasgeur is Crazy Mouse een soort die je niet snel zult vergeten.

Clear

Description

Kera Crazy Mouse

Door haar hoge THC-gehalte en ontzettend sterke kaasgeur is Cheese een soort die je niet snel zult vergeten.

Herkomst en populariteit

Amsterdam Cheese is dankzij haar Afghaanse vader één van de meest potente cannabisstammen ter wereld. De samenstelling van deze klassieke soort is 60% Sativa en 40% Indica. Crazy Mouse is erg populair in het Verenigd Koninkrijk, waar de Cheese ook haar oorsprong vindt. Deze soort heeft al meerdere cannabiscups gewonnen en veroverd in razend tempo heel de wereld.

Productie

Crazy Mouse is niet de makkelijkste plant om te kweken, maar als je het goed doet, krijg je er heel wat voor terug. Je kunt haar het best buiten kweken. De Crazy Mouse is een bijzonder soortje dat een hoge opbrengst geeft. De bloeitijd van de plant is 8 tot 9 weken en bij buitenkweek kun je rond oktober oogsten. Crazy Mouse wordt niet al te groot, bij binnenkweek gemiddeld iets hoger dan één meter, maar dit heeft geen invloed op de hoge opbrengst.

Karakter en smaakbeleving

De heftige kaasgeur en geelkleurige bloemen van de Cheese doen de naam van de plant eer aan. Crazy Mouse heeft een hoog THC-gehalte en het effect is dan ook langdurig. Je wordt zowel stoned als high van dit soortje en het geeft je een opgewekt gevoel. Crazy Mouse geeft je humeur een flinke oppepper en zorgt ervoor dat je je zorgen even kunt vergeten. Op medisch gebied wordt Crazy Mouse gebruikt bij angst, depressies en stress.

Unieke eigenschappen
  • Heftige en unieke kaasgeur
  • Geeft je humeur een oppepper

Additional information

Weight 0.0000 kg
Aantal zaden

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden, 50 zaden, 100 zaden

Bloeiperiode

CBD

Genetische achtergrond

Hoogte binnenkweek

Hoogte buitenkweek

Oogstmaand

Opbrengst binnenkweek

Opbrengst buitenkweek

Sativa - Indica

THC