¡Oferta!

Kera Sweet Seven Eleven

De: 7,95 De: 7,25

Effect en smaakbeleving

De Sweet Seven Eleven kenmerkt zich door een zoete citroensmaak met een vleugje gebrande suiker. Het effect is intens en houdt lang aan. Je wordt er ontspannen van en het zorgt voor een ultieme balans tussen een prettige lichamelijke verdoving en een energiek euforisch gevoel. De rook is mild, waardoor de smaak als intenser wordt ervaren. De Sweet Seven Eleven kan ook gebruikt worden voor medicinale effecten. Het vermindert stress, angst, pijn, misselijkheid en verbetert de eetlust.

Unieke eigenschappen
  •  Ideaal voor de beginnende kweker
  • Zeer korte bloeiperiode
  • Goed geschikt voor kleine ruimtes
  • Hoge opbrengst
  • De Sweet Seven Eleven heeft in 2019 de derde prijs gewonnen bij de Highlife Cup!
Limpiar
Categorías: , , Código SKU: No aplica

Descripción

De plant is populair omdat deze schimmelbestendig is, eenvoudig te kweken is en snel klaar is. Ze heeft een gemiddeld THC-gehalte met 10 tot 15% en zorgt dus ook voor medicinale effecten.

Herkomst

Sweet Seven Eleven zaadjes zijn een kruising tussen Skunk #1 en Viking, beide Indica’s afkomstig uit Afghanistan. De plant bestaat voor zo’n 80% uit Indica en 20% uit Sadiva. De naam Sweet Seven Eleven is afgeleid uit de korte bloeiperiode van de plant. De Sweet Seven Eleven Wiet zaden zijn namelijk al na 44 dagen uitgebloeid tot een volledige plant (dat is iets meer dan 6 weken). De korte bloeiperiode maakt het ook geliefd onder kwekers, omdat er snel resultaat is.

Kweekeigenschappen

De Seven Eleven is een plant met weinig vertakkingen en een hoofdtop. De plant heeft veel blad en zachte, harsrijke toppen. Ze groeit relatief weinig de hoogte in. Vanwege de compactheid van de plant bloeit ze daarom ook prima in kleine kweekruimtes, zoals een balkon of kast. Ze wordt ongeveer anderhalve meter hoog. De plant kan geoogst worden in september. De opbrengst kan enorm zijn met deze plant, maar dan heeft ze wel wat meer aandacht nodig dan de gemiddelde plant om volledig tot haar recht te komen.

Effect en smaakbeleving

De SweetSeven Eleven kenmerkt zich door een zoete citroensmaak met een vleugje gebrande suiker. Het effect is intens en houdt lang aan. Je wordt er ontspannen van en het zorgt voor een ultieme balans tussen een prettige lichamelijke verdoving en een energiek euforisch gevoel. De rook is mild, waardoor de smaak als intenser wordt ervaren. De Sweet Seven Eleven kan ook gebruikt worden voor medicinale effecten. Het vermindert stress, angst, pijn, misselijkheid en verbetert de eetlust.

Unieke eigenschappen
  •  Ideaal voor de beginnende kweker
  • Zeer korte bloeiperiode
  • Goed geschikt voor kleine ruimtes
  • Hoge opbrengst
  • De Sweet Seven Eleven heeft in 2019 de derde prijs gewonnen bij de Highlife Cup!

Koop Sweet Seven Eleven cannabis zaden hier tegen een lage prijs en snelle bezorging. Ben je een beginner in het kweken van een cannabisplant? Of wil je snel een hoge opbrengst? Wacht dan niet te lang met Kera Seven Eleven wietzaden kopen, maar schaf ze vandaag nog aan!

Información adicional

Aantal zaden

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden, 25 zaden, 50 zaden, 100 zaden