Geen onderdeel van een categorie

Gefeminiseerde zaden

Iedere Cannabis plant begint als een zaadje, neem een kijkje bij onze brede selectie aan Gefeminiseerde cannabiszaden. Deze wietzaden zijn rechtstreeks afkomstig van ervaren kwekers en geven onze klanten gezonde en krachtige planten, die een rijke oogst zal produceren.

Het voorkomen van mannelijke planten
Gefeminiseerde cannabiszaden zijn genetisch aangepast, zonder mannelijke chromosomen, zodat 99% van de zaadjes uitgroeit tot een vrouwelijke plant, met een rijkelijke oogst, zoals wenselijk is bij de meeste kwekers. Enkel de vrouwelijke wietplant creëert toppen die voldoende werkzame stoffen bevat. Mannelijke planten hebben dit ook, maar in mindere mate. De toppen kunnen binnen 8-10 weken geknipt worden.

Het juiste ras kiezen.
Ons assortiment van vrouwelijke wietzaden is uitgebreid en ontwikkeld voor kwekers die een verscheidenheid van wietsoorten willen kweken. Voor elk wat wils, geschikt voor binnen en buiten. Zo heb je de lange en dunne Sativa’s, de korte en bossige Indica’s en hybriden ergens tussenin. De niveaus van THC en CBD variëren sterk. Het indica-effect staat bekend om haar fysieke en mentale ontspanning. De Sativa geeft energie, creativiteit, opgewektheid en soms zelfs psychedelisch.

Bestellen van kwaliteitsvolle zaden.
Het is uw geld, dus waarom niet de allerbeste eisen? Als het gaat om premium cannabiszaden, is er niets beter dan echte Gefeminiseerde Zaden. Zoek niet verder en haal hier uw eigen zaadjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *