Kera Seeds

KERA SEEDS is een dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in de cannabisbranche. De eigenaar heeft jaren gewerkt bij Highlife magazine en Soft Secrets. Hij kent de branche als geen ander en weet wat er op de markt te koop is.

Het kopen van kwalitatieve zaden is een ingewikkeld en moeilijk proces. Welk soortje moet ik kopen? Hoe zit het met de kwaliteit? En betaal ik niet teveel?

Aandacht voor kwaliteit

Onze producenten produceren alle zaden organisch. De zaden ondergaan een strenge kwaliteitscontrole alvorens ze worden verkocht. De zaden worden handmatig geselecteerd op grootte en gewicht. Ook wordt nagekeken of de zaden geen breuken en/of scheuren vertonen. Al onze zaden worden op een vastgestelde temperatuur bewaard, zodat we altijd zeker zijn van een continue kwaliteit. De door jou bestelde zaden worden verzonden in een speciaal hiervoor ontworpen verpakking. De unieke hard box zorgt ervoor dat de zaden donker en koel worden verzonden. Ook is de hard box een perfecte bescherming tegen beschadigingen tijdens het transport. Kwaliteit gegarandeerd.