Introductie merk

Amsterdam Holland: Kera Classic
Keraseeds heeft meer dan 20 jaar ervaring in de coffeeshopbranche. Zo weten wij welke soorten populair zijn in de Nederlandse coffeeshops. Deze populaire soorten hebben wij verwerkt in onze coffeeshoplijn Kera Classic

California USA: Kera California
In Venice Beach (Los Angeles, Californië) vind je bijzondere cannabissoorten. Terwijl ze in Amsterdam voornamelijk cannabissoorten met een hoge opbrengst hebben, vind je in Venice Beach vooral soorten met een unieke smaakbeleving. Dat bracht ons op het idee om deze twee unieke eigenschappen te kruisen. Zo hebben wij de White Widow gekruist met een aantal unieke Amerikaanse cannabissoorten zoals de Trainwreck, OG Kush en Blue Berry. Deze unieke kruisingen vind je terug in onze lijn KERA CALIFORNIA.

Zaden van perfecte kwaliteit.
Al onze zaden zijn 90-95% gefeminiseerd zodat je ze gemakkelijk zelf kunt kweken. Ook worden onze zaden met de uiterste zorg gekweekt en geselecteerd. Zo ben je er zeker van dat je bij ons altijd zaden koopt van een perfecte kwaliteit.

Zaden voor de allerlaagste prijs
Bij ons zijn de zaden betaalbaar. Gemiddeld zijn onze zaden 25% goedkoper dan bij de andere premium labels. Zo maken wij voor jou ook zaden van een A label betaalbaar.

Keraseeds

Keraseeds is een dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in de cannabisbranche. De eigenaar is in 1998 in dienst gekomen bij Highlife Magazine/ Soft Secrets dit was destijds onderdeel van RoyalQueenSeeds.  In 2011 heeft hij de beslissing genomen om een eigen zadengroothandel te beginnen genaamd Keraseeds te Tilburg.

Het kopen van kwalitatieve zaden is een ingewikkeld en moeilijk proces. Welk soortje moet ik kopen? Hoe zit het met de kwaliteit? En betaal ik niet teveel?

Aandacht voor kwaliteit

Onze producenten produceren alle zaden organisch. De zaden ondergaan een strenge kwaliteitscontrole alvorens ze worden verkocht. De zaden worden handmatig geselecteerd op grootte en gewicht. Ook wordt nagekeken of de zaden geen breuken en/of scheuren vertonen. Al onze zaden worden op een vastgestelde temperatuur bewaard, zodat we altijd zeker zijn van een continue kwaliteit. De door jou bestelde zaden worden verzonden in een speciaal hiervoor ontworpen verpakking. De unieke hard box zorgt ervoor dat de zaden donker en koel worden verzonden. Ook is de hard box een perfecte bescherming tegen beschadigingen tijdens het transport. Kwaliteit gegarandeerd.

Wederverkoper worden?

Wilt u inkopen bij Keraseeds.com? Dat is natuurlijk mogelijk. Keraseeds.com biedt diverse mogelijkheden aan voor bedrijven & ondernemer.

Wij bieden mogelijkheden aan van dropshipment zonder voorraad beheer tot aan het voorzien van winkels met display’s, folders en producten.

Indien gewenst kunnen wij uw winkel voorzien op basis van consignatie.
Dit wil zeggen dat alle producten eigendom blijven van Keraseeds.com en u een percentage ontvangt van de succesvolle verkoop.

Keraseeds.com streeft naar vernieuwing en voortgang in de wietzaden branche en staan open voor feedback

Wederverkoper worden

Voordelen

  • Geen eigen voorraad nodig
  • Dropshipping
  • Voor 16:00 besteld? de volgende werkdag geleverd
  • Gecertificeerde producten
  • Exclusief inkoop voordeel voor kleine en grote afnemers
  • Geen minimale afname of verplichtingen
  • Livechat ondersteuning