Greengo Tabakssteentje

Vanaf: 2,00

Greengo tabakssteentje. Aantal: 1 stuk.

Wissen
Category: SKU: 525052-1PC Tag:

Beschrijving

Voorkom dat je Greengo tabaksvervanger, Mohwak tabak of andere tabak uitdroogt met dit handige tabakssteentje van Greengo.
* Diameter: 30 mm

Uitleg:

Laat het steentje 2-3 druppels water absorberen en voeg het toe aan je pakje Greengo Je zult zien dat deze direct in de poreuze steen (gemaakt van natuurlijke kleisoorten volgens een gepantenteerde productie methode) opgenomen worden. Voeg de steen toe aan je zakje Greengo en deze zal minder snel droog worden. Ook voor tabak zijn deze steentjes ideaal!

Greengo tabakssteentje

Greengo tabakssteentjes worden geproduceerd door Desert Tree, een eco-vriendelijk, Europees bedrijf. De productie van deze steentjes past in de filosofie achter Greengo. De tabakssteentjes worden gemaakt met minimale belasting voor medemens en milieu. Bovendien is het een duurzaam en herbruikbaar product waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Greengo heeft dan ook met trots deze tabakssteentjes in hun assortiment opgenomen.

Het Greengo tabakssteentje:
  • * is de perfecte oplossing om je roltabak en/of tabaksvervanger te bevochtigen;
  • * is samengesteld uit verschillende soorten klei, wat zorgt voor een correcte verhouding absorptie-afgifte vochtigheid;
  • * is een 100% natuurlijk en additief-vrij product;
  • * is geproduceerd met enkel voedingsgeschikte grondstoffen;
  • * is herbruikbaar;
  • * zal, in tegenstelling tot gebruik van aardappelschil, sinaasappelschil, of een vochtig doekje, geen schimmels veroorzaken.

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal stuks

1 stuk, Display Greengo tabakssteentjes. Aantal: 48 stuks.