Kera Pineapple Sativa

Vanaf: 8,25

Pineapple Sativa is zowel bij (medicinale) rokers als kwekers erg populair en staat bekend om haar betrouwbare en hoge opbrengsten van kwalitatief goede cannabis.

Wissen

Beschrijving

Pineapple Sativa is zowel bij (medicinale) rokers als kwekers erg populair en staat bekend om haar betrouwbare en hoge opbrengsten van kwalitatief goede cannabis.

Herkomst

De fruitige Pineapple Sativa is een kruising tussen Blue Dream en White Widow. Zoals de naam al doet vermoeden, is Pineapple Sativa voor het grootste gedeelte Sativa. De samenstelling is 80% Sativa en 20% Indica.

Kweekeigenschappen

Met dank aan de populaire White Widow heeft de Pineapple Sativa een hoge opbrengst en is de plant gemakkelijk te kweken. Wanneer je haar goed verzorgt, kan de opbrengst echt enorm zijn. De plant wordt flink groot, met lange, dunne bladeren en strakke buds. Zorg er dus voor dat je genoeg ruimte hebt, zodat ze in alle vrijheid kan groeien. De van de Blue Dream afkomstige blueberry invloeden zorgen voor mooie paarse en blauwe kleurtjes in je toppen. De bloeitijd van Pineapple Sativa is 9 tot 10 weken en ze kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, maar binnen zal ze het veel beter doen.

Effect en smaakbeleving

Pineapple Sativa staat bekend om haar oldschool haze smaak, die er samen met de White Widow invloed voor zorgt dat je opgewekt wordt en helder blijft. De oldschool haze smaak van Pineapple Sativa is verrassend en daarnaast smaakt ze niet alleen zoet, maar ook lekker fruitig en fris. Het effect is langdurig. Pineapple Sativa biedt het beste van twee werelden; een relaxte stone in combinatie met een fijne en energieke high. Je wordt erg opgewekt en helder van deze soort. Op medisch gebied helpt Pineapple Sativa bij misselijkheid, pijn en stress.

Unieke eigenschappen
  • Hoge plant met erg goede opbrengst
  • Langdurig effect
  • Energieke high

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal zaden

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Bloeiperiode

CBD

Genetische achtergrond

Hoogte binnenkweek

Hoogte buitenkweek

Oogstmaand

Opbrengst binnenkweek

Opbrengst buitenkweek

Sativa - Indica

THC