Kera Royal Queen Diamond AUTO

Vanaf: 6,45

Koop Royal Queen Diamond cannabis zaden en ontvang de zelf bloeiende variant van de alom bekende Royal Queen Diamond. Het is een nieuwe variant die snel en gemakkelijk te kweken is en die bijna alle smaakeigenschappen bezit van de originele variant.

Wissen

Beschrijving

Medicinaal kan deze soort worden gebruikt bij chronische pijnklachten en slapeloosheid. Royal Queen Diamond wiet zaden zijn ontwikkeld uit een kruising van de originele Royal Queen Diamond en de Ruderalis cannabis.

Kweekeigenschappen

De Royal Queen Diamond zaadjes zijn eenvoudig op te kweken. Doordat ze zelf bloeiend zijn is een goede oogst voor iedere kweker bereikbaar. De plant geschikt voor zowel buiten- als binnenteelt. Daarnaast is de plant vrij goed bestand tegen vochtige ruimtes. Afhankelijk van de omstandigheden zal de plant binnen een hoogte halen tussen de 90 en 120 cm terwijl buiten goed is voor een lengte van 120 tot 170 centimeter. De bloeiperiode bedraagt 7 tot 8 weken, waarbij de oogst voor buiten geteelde wiet in oktober mag worden verwacht. Het is een mooie plant die weinig gevoelig is voor schimmels. De bladeren, donkergroen van kleur, neigen naar paars als de plant ouder wordt. Dikke toppen zijn voorzien van behoorlijk veel hars en veel witte kristallen en geven een zoetige, weelderige geur af. De hoeveelheid oogst wordt omschreven als gemiddeld.

Effect en smaakbeleving

Deze variant wordt zeer hoog gewaardeerd. De wiet is sterk en bezit een hele eigen geur die een combinatie heeft van zoet en fruitig. De smaakbeleving zal behoorlijk lang zijn en blijft enige tijd op de tong hangen. Deze wiet geeft veel rookplezier en geeft een relaxte high. Deze variant heeft tevens de eigenschap dat de geur en zijn krachtige werking gedurende lange tijd bewaard zullen blijven.

Unieke eigenschappen

Royal Queen Diamond Auto cannabis zaden hebben enkele bijzonder eigenschappen. Denk hierbij aan;

  •  Het zijn gefeminizeerde zaden.
  • Geschikt voor vochtige ruimten.
  •  Zeer snelle groeiperiode.
  • Geeft een prettige high.
  • Geschikt voor medicinaal gebruik.
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken

Extra informatie

Gewicht 0.0000 kg
Aantal zaden

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Bloeiperiode

CBD

Genetische achtergrond

Hoogte binnenkweek

Hoogte buitenkweek

Oogstmaand

Opbrengst binnenkweek

Opbrengst buitenkweek

Sativa - Indica

THC