Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Show sidebar

Magic Truffles By Kera – Truffel Hulk – 25 gram

19,9599,75
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel King Kong – 20 gram

18,7579,95
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Mexicana – 15 gram

13,9569,75
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Mexicana – 10 gram

11,5057,50
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Atlantis – 15 gram

15,4577,25
Wissen

Magic Truffles By Kera – Atlantis – 10 gram

13,5067,50
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Joker – 10 gram

14,5072,50
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Joker – 15 gram

16,9584,75
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Twilight – 10 gram

14,5072,50
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Twilight – 15 gram

17,5087,50
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Wolverine – 10 gram

14,5072,50
Wissen

Magic Truffles By Kera – Truffel Wolverine – 15 gram

16,9584,75
Wissen

Magic truffels kopen

Wat zijn magic truffels eigenlijk? Magic truffels zijn ook wel bekend als sclerotia. Dit zijn kleine klompjes die psilocybine en psilocine bevatten; twee chemische stofjes die ervoor zorgen dat je gaat trippen. Paddo’s en magic truffels lijken op elkaar, het verschil is dat magic truffels onder de grond groeien en paddo’s boven de grond. De truffels zijn eigenlijk de knollen waar de schimmel zijn voeding in bewaart. Zowel truffels als paddo’s zorgen ervoor dat de schimmel kan overleven en bevatten daarom ongeveer dezelfde stoffen.

Wil je graag truffels bestellen? Zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid, wij geven je graag een aantal tips voor een veilige trip!

Truffels kopen? Tips voor een veilige trip

Wil je truffels kopen? Het gebruik van psychedelica kan een onvoorspelbare uitkomst hebben. Ze zorgen ervoor dat je dieper in jezelf komt, wat een geweldige ervaring kan zijn, maar ook een angstige ervaring kan opwekken. Het zijn unieke ervaringen, die beïnvloed kunnen worden door diverse omstandigheden. Denk aan wat je eet, je omgeving, het gezelschap waar je in bent, enzovoort. Wij geven je tips, zodat je op een veilige manier truffels kunt gebruiken.

Doe vooronderzoek voordat je truffels bestelt

Voordat je truffels bestelt en gebruikt, is het verstandig om online wat vooronderzoek te doen. Lees eens wat over de ervaringen van anderen en verdiep je in de werking van jouw eigen lichaam. Houd er rekening mee dat dit geen garanties biedt voor jouw eigen trip. Niet altijd is er evenveel betrouwbare informatie over psychedelica op internet te vinden. Zorg er daarom voor dat je truffels aanschaft bij een betrouwbare leverancier, zoals Keraseeds. Lees ook goed de omschrijving van het product voordat je besluit tot een aankoop over te gaan.

Houd je gemoedstoestand in de gaten

Let op jouw gemoedstoestand wanneer je overweegt truffels te gebruiken. Voel je je comfortabel of heb je veel stress? Het is niet aan te raden om gebruik te maken van psychedelica in tijden van stress. Denk aan momenten dat je je somber of zelfs depressief voelt of onlangs een dierbare bent verloren. Psychedelica versterken namelijk jouw gemoedstoestand, wat betekent dat ook jouw negatieve gevoelens dan versterken. Zorg er daarom voor dat je geestelijk in balans bent, voordat je aan truffels begint.

Bereid je goed voor

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent op het gebruiken van truffels. Dit betekent zorgen voor voldoende water en eventueel vers, gezond voedsel. Zorg er ook voor dat je middelen voor handen hebt om op een creatieve manier aan de slag te gaan. Van psychedelica kun je een bom aan creatieve inspiratie krijgen. Zorg voor een tekenblok of schildersezel of koop alvast wat creatieve speeltjes, zoals glow-sticks.

Combineer truffels niet met medicatie

Truffels in combinatie met medicatie is geen aanrader. Het kan zijn dat je misselijk wordt na het gebruik van truffels of een andere vervelende reactie krijgt. Het is dan ook beter ervoor te zorgen dat je geheel ‘clean’ bent, zodat je de trip zo optimaal mogelijk kunt ervaren.

Wij hopen je meer inzicht te hebben gegeven in de werkzaamheid van truffels en wensen je een veilige trip toe!